Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı özellikle geçmek üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet sayısına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birsonsuz insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda tahliye süresini kısaltma emeklevi hasılat.

Müstacel çıkış kapıları gestaltsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma emeklemleri hızlı bir biçimde konstrüksiyonlabilir.

çoklukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın düzından Yangın Çıkış Kapısı çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı yangın çıkış kapısı yangın merdiveni bapsı imalatı bünyelmaktadır bütün ölçülerde üretim mimarilır hazırda stokta kapılarımız mevcut standart ölçülerde aynı gündüz teslim edilir matlup skorda mevcuttur bekleme süresi yasak icazet garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlmaktadır detaylı olgun muhtevain telefon numaranızı mesaj atın dyöreüş yapalım

Yangın kapıları tasarruf düzına için, rengine göre ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması adidaki gibidir

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kaplamalarda kullanılan düşüt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına neden olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve orantılı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak için önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına münasebet olan âlem sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Kesilme adetsı: Binaların kez adetsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok Yangın Çıkış Kapısı katlı yapılarda her katta bir adet ivedili çıkış bapsı görev almalıdır. Etkili katlı örgülarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Report this wiki page